La Colline Boisée is een fantastische vakantiebungalow in de Ardennen. De villa beschikt over een binnenzwembad, een hammam en een sauna. Bovendien ligt het in het prachtige groene landschap van de Ardennen. Een ideale plek om helemaal tot rust komen!

De villa La Colline Boisée is geschikt voor maximaal 8 personen en 1 baby. De vakantiebungalow beschikt over een binnenzwembad, een wellness douche (met hammam functies, lichttherapie en meerdere stralen), een sauna en een groot buitenterras met barbecue. Het landgoed van 1 hectare is erg bosrijk. De tuin beschikt over een kleine vijver evenals een schommel en glijbaan. Uw vakantiebungalow bevindt zich in het hart van de Belgische provincie Luik, in een rustige omgeving op 3 kilometer afstand van, op 11 kilometer van de watervallen van Coo (Plopsaland) en op 10 kilometer van de bekende plaats Spa met de bekende thermale baden.
Dit is een regio in de Ardennen die rijk is aan activiteiten en bezienswaardigheden, de grotten van Remouchamps, dierentuinen, het circuit van Spa-Francorchamps, skipistes, het automuseum in Stavelot en nog veel andere activiteiten. Vanaf de woning beginnen prachtige wandel- en mountainbikeroutes.

Meer informatie over deze fantastische vakantiebungalow in de Ardennen