Dit jaar ook eens een vakantiehuis in de Ardennen huren tijdens de kerstvakantie? De mogelijkheden zijn legio.
Er zijn in de Ardennen voor zeer schappelijke prijzen vakantiehuizen te huur in de kerstvakantie. Ondanks de lage prijs zijn deze huizen voorzien van luxe zaken zoals een open haard of een sauna.

Hieronder een aantal budget ardennen vakantiehuizen toppers.

Het is natuurlijk ook mogelijk om jezelf en je familie volledig in de watten te leggen in een uiterst luxueus vakantiehuis. Denk dan aan zwembaden, sauna’s, zeer compleet ingerichte keukens en ruime slaapkamers met  privé badkamers. Hieronder een selectie van de meest luxe vakantiehuizen die je tijdens de kerstvakantie kunt huren.

Activiteiten in de Ardennen tijdens de kerstmis
Naast gezellig met vrienden of familie kermis te vieren in een heerlijk vakantiehuis zijn er tijdens de kerst ook leuke activiteiten in de Ardennen. Met een beetje geluk is het mogelijk om te skien tijdens kerstmis. De beste skipistes in de ardennen zijn hier te vinden.

Bezoek ook eens een kerstmarkt in de Ardennen. Geniet van een heerlijk warm glas glühwein op één van de vele kerstmarkten in de ardennen. Met de name de kerstmarkt in Luik(Liege) en Durbuy zijn aan te raden.

Een vakantiehuis in de Ardennen is ideaal als u wilt genieten van de prachtige natuur. De omgeving is hier erg bosrijk en vol met druipsteengrotten, riviertjes en  meren. De kans is groot dat u een hert voorbij ziet lopen.

Enthousiast geworden over kerstmis in de Ardennen?  Wij hebben speciaal voor u een overzicht met de mooiste vakantiehuizen geselecteerd.
Vakantiehuizen tijdens de kerstvakantie in Ardennen

 

Vakantiehuis Kerstvakantie Ardennen

Humaho.com biedt een overzicht van vakantiehuis huren met kerst in de Ardennen.
Speciaal voor u geselecteerd, de mooiste vakantiehuizen in de Ardennen, de ideale start van een heerlijke kerstvakantie.