Ongeveer een kilometer buiten het dorpje Saint-Geyrac ligt het vrijstaande landhuis in de Dordogne “La Chamade“. Dit 18e eeuws, modern ingericht, vrijstaande landhuis is gelegen tussen Periqueux en Le Buque. Het is helemaal vrij gelegen op een eigen terrein van ruim 7 ha.

Het Landhuis heeft een totale oppervlakte van 525 m2. Door een verbindingsdeur kunnen het Hoofdverblijf en het Gasten verblijf twee verblijven worden gescheiden. In het huis is ook nog een vrijstaande torenruimte welke betrokken kan worden als een slaapplek bij een of alle verblijven.
Door de ruime opzet is het huis geschikt voor 17 personen, er zijn maar liefst 9 slaapkamers en 5 badkamers.  Ook is er een zwembad en voor de warme zomers heeft het huis beschikking over een airco installatie.

Voor de bakker, slager, supermarkt, drogist, apotheek, krant, pinautomaat, kunt u terecht in het nabij gelegen dorp Rouffignac. Dit dorpje is 8 km van La Chamade vandaan. Dit landhuis in de Dordogne is omgeven door rust en een prachtig groen en heuvelachtig landschap. Het huis is van alle gemakken voorzien en uitermate geschikt voor meerdere families. De omgeving biedt genoeg vertier, maar het is ook heerlijk om op het landgoed te blijven.

Bezoek de website van La Chamade

 

Meer Particuliere vakantiehuizen in de Dordogne