Gelegen in een rustig gehucht vlak bij het dorp Largentière ligt de prachtige Vakantiehuis Gras in de Ardèche.. Dit vakantiehuis ligt in het  schitterende landschap van de Franse Ardèche. In de rivier de Ardèche is het bijna overal mogelijk om te zwemmen bij een van de vele strandjes. En er zijn ook vele mogelijkheden om een kano te huren voor een avontuurlijk tochtje over deze heerlijke rivier. het dorp ligt op ca. 3 kilometer van dit vakantiehuis en hier is een wekelijkse markt, gezellige terrasjes, een supermarkt en natuurlijk een aantal typisch Franse restaurants.

De comfortabele villa is volledig gerenoveerd maar met behoud van de originele details. het is ligt om  op een groot landgoed van ca. 6000 m² . Hier staan diverse bomen. En natuurlijk is er voldoende plek en speeltoestellen voor de kinderen om er lekker te spelen en voor u om er heerlijk tot rust te komen. 

Aan de zijkant van het vakantiehuis bevindt zich het grote  privé-zwembad (12 x 6 m, diep 1.00 – 2.00 m) met ligbedden. Via een mooie stenen buitentrap komt U op de woonlaag van vakantiehuis  Mas Sylvabella.  Hier beschikt u over een riant overdekt terras met BBQ en prachtig uitzicht over de omringende wijngaarden, bossen en bergen. 

Boek hier Vakantiehuis Gras in de Ardèche.