Na een drie jaar durende restauratie is het monumentale voorhuis van boerderij Erve Lieftink omgetoverd tot een luxe vakantiehuis voorzien van alle gemakken. Dit statige vakantiehuis ligt op een paar honderd meter afstand van Geesteren en op 5 minuten rijden van Borculo en Lochem.

Vanuit de riante woonkamer van Erve Lieftink heb je een prachtig uitzicht over de omliggende landerijen. De originele boerderij stamt uit 1476 en tijdens de verbouwing zijn veel sfeervolle ornamenten en balken behouden gebleven.

Ondanks het monumentale karakter van de boerderij is het zeer comfortabel en smaakvol ingericht en voorzien van alle moderne gemakken. De woonkamer met de grote authentieke openhaard is een riante leefruimte van ruim 60 m² inclusief aparte televisiehoek met home cinemaset. De opkamer wordt gebruikt als gezellige eetkamer. De opkamer is toegankelijk vanuit de grote moderne eetkeuken. De eetkeuken is uitgerust met een inbouw 4 pits gaskookplaat,  2 ovens (hetelucht/magnetron en stoomoven) koelkast en afwasmachine.
In de bijkeuken zijn de wasmachine, wasdroger en vriezer. In de grote tuin vind je een ruim terras, vijver, boomgaard en grote schuur. Op de eerste verdieping zijn 4 slaapkamers, 2 badkamers en een bibliotheek gesitueerd.

Kortom een heerlijk huis, perfect voor een heerlijk verblijf in de bosrijke omgeving van de Achterhoek waar je uitstekend kunt fietsen en wandelen.

Meer informatie vind je op de website van Vakantiehuis Erve Lieftink

Meer Particuliere vakantiehuizen in Nederland