Aan de Ourthe gelegen vormt  het Belgische plaatsje Durbuy het hart van de Ardennen. Al in 1331 verwierf Durbuy stadsrechten. Het leven in het kleine stadje werd eeuwenlang bepaald door de “Heren van Durbuy”. Vandaag de dag is dit kleinste stadje ter wereld een populaire bestemming voor vele toeristen die een vakantiehuis in Durbuy of in de omgeving huren. Houdt u van rust en natuur, van een actieve wandel of fietsvakantie of wilt u genieten van het culinaire leven van de Ardennen? Durbuy biedt alle mogelijkheden.

Bekijk de vakantiehuizen vlakbij Durbuy van onze Partner Bellvilla
Vakantiehuizen in de omgeving van Durbuy

Wilt u een vakantiehuis huren in Durbuy, dan heeft u vele mogelijkheden. Er zijn vakantiehuizen in en rond het stadje te huur, maar ook in de wijde omgeving van Durbuy zijn vele vakantiehuizen in de natuur beschikbaar. Natuurlijk kunt u ook buiten de regio Durbuy een vakantiehuis in de Ardennen huren. Naast de locatie zijn natuurlijk ook grootte en inrichting van het vakantiehuis van belang. Wilt u klein en comfortabel, of juist een groot vakantiehuis voor de hele familie huren. Op deze site vindt u vele mogelijkheden om een vakantiehuis in Durbuy te vinden. Wilt in de verdere omgeving van de Ardennen een vakantiehuis zoeken, volg dan deze link voor een uitgebreid overzicht van vakantiehuizen in de Ardennen.

Hieronder een overzicht van particuliere vakantiehuizen in Durbuy. Persoonlijk geselecteerd en veelal van Nederlandstalige eigenaren.

[links category_name=”Durbuy” fblike=”-1″ fbrecommend=”0″ order=”asc” orderby=”name” show_updated=”1″ limit=”-1″]