Boek een vakantiewoning in de Eifel gelegen op een werkelijk unieke locatie. Deze oude spoorwachterswoning in Thalfang in de Eifel is in 2011 geheel gerenoveerd en is een perfecte locatie voor een weekendje we in de Eifel. Het vakantiehuis ligt aan het oude spoor van Dhronecken. Het spoor is momenteel niet meer in gebruik, er zijn toekomstplannen om het spoorlijntje weer te heropenen en er een als toeristische attractie. De vakantiewoning ligt aan een doodlopend straatje, rust gegarandeerd!. De inrichting is compleet en voorzien van comfort en luxe zaken. Ondanks dat het huis recentelijk is gerenoveerd is de authentieke uitstraling bewaard gebleven.

De de grote tuin met terras is voorzien van terrasmeubilair en een barbecue. Vanuit de tuin loopt u zo de vrije natuur in.

Vakantiewoning in de Eifel

Bijzonderheden:
U hoeft geen Bed- en handlinnen mee te nemen naar uw vakantiewoning in de Eifel, dit wordt beschikbaar gesteld ook zijn een kinderbed en kinderstoel is aanwezig.

Locatie:
Het plaatsje Thalfang ligt ca 15 km ten noorden van Hermeskeil en ongeveer 10 km van de Moezel. Het is een gemoedelijk plaatsje waar men de rust nog kan vinden, de naaste omgeving biedt vele bezienswaardigheden en diverse dagtrips maken uw verblijf zeer aangenaam in deze regio.

Boek hier deze prachtige vakantiewoning in de Eifel