Vakantiehuis in de Ardeche

Geniet van het Franse leven in uw sfeervolle vakantiehuis in de Ardeche

Uw Vakantiehuis in de Ardeche speciaal voor u geselecteerd door Humaho!

De Ardèche is een oud en historisch natuurgebied in Frankrijk, echter bij het grote publiek veel minder bekend dan bijvoorbeeld de Dordogne. De Ardèche is vooral bekend bij kanovaarders door de wilde rivieren, zoals de Ardèche, Beaume of Chassezac. Maar de streek heeft veel meer te bieden. De natuur bestaat uit ruige canyons en kalksteen rotsen, maar ook de uitgestrekte eeuwenoude kastanjebossen, glooiende heuvels en vele kleine rivieren en beken. De vele pittoreske dorpjes met natuurstenen huizen en oude forten en boerderijen bieden veel mogelijkheden om een gezellig vakantiehuis te huren. De meeste bezoekers zijn vaak verrast door de diversiteit en de schoonheid van de regio en het aangename, meditterane klimaat.

Sfeervol vakantiehuis Belle Selve

Sfeervol vakantiehuis Belle Selve

Stijlvolle ruim vakantiehuis in de Dordogne. Gelegen op landgoed Belle Selve, vlakbij het stadje Les Eyzies en dichtbij Le Bugue en Sarlat.

Gîte in de Dordogne met zwembad

Gîte in de Dordogne met zwembad

Gîte Dordogne met zwembad, voorzien van alle gemakken en geschikt voor maximaal 6 personen. Heerlijke ligging op luxe landgoed in de Franse Dordogne.

Vakantiehuis in de Provence huren

Vakantiehuis in de Provence huren

De prachtige natuur en het lieflijke landschap van de Provence in Frankrijk is bij vele toeristen en vakantiegangers natuurlijk al lang bekend. De zomerse kleuren, de geur van lavendel, de mediterrane zon, een heerlijk vakantiehuis en natuurlijk de azuurblauwe...
Vakantiehuis in de Ardeche

Geniet van het Franse leven in uw sfeervolle vakantiehuis in de Ardeche