Vakantiehuis in de Bourgogne

Overzicht van particuliere vakantiewoningen in de Bourgogne. Alleen het mooiste vakantiehuis in de Bourgogne van meest Nederlandse verhuurders vindt u op deze pagina

Welkom op de overzichtspagina van vakantiehuizen in de Bourgogne (Bourgondië) Op deze pagina vindt u een overzicht van particuliere vakantiewoningen in de Bourgogne. De links zijn speciaal geselecteerd, alleen de beste het mooiste vakantiehuis in de Bourgogne van meest Nederlandse verhuurders

Vakantiehuis in de Bourgogne huren

De Bourgogne is een heuvelachtig natuurgebied in midden Frankrijk. Het staat bekend om de prachtige natuur, rijke historie en natuurlijk de wereldberoemde wijngaarden van  Chablis, Mâconnais, de Côte d’or en Côtes de Nuits. Bourgogne, heeft ongeveer 1.6 miljoen inwoners, en is erg dunbevolkt. Het bekendste natuurgebied is  de Morvan, dit natuurpark is een bebost gebied ter grootte van de provincie Drente. De Bourgogne bestaat uit 4 departementen, de Côte d’or, Nievre, Saône-et-Loire en de Yonne. Bekende plaatsen zijn onder andere, Cluny, Vézelay, Auxerre , Beaune, Nevers en natuurlijk Dijon.

[links category_name=”Bourgogne” fblike=”-1″ fbrecommend=”0″ order=”asc” orderby=”name” show_updated=”1″ limit=”-1″]

Sfeervol vakantiehuis Belle Selve

Sfeervol vakantiehuis Belle Selve

Stijlvolle ruim vakantiehuis in de Dordogne. Gelegen op landgoed Belle Selve, vlakbij het stadje Les Eyzies en dichtbij Le Bugue en Sarlat.

Gîte in de Dordogne met zwembad

Gîte in de Dordogne met zwembad

Gîte Dordogne met zwembad, voorzien van alle gemakken en geschikt voor maximaal 6 personen. Heerlijke ligging op luxe landgoed in de Franse Dordogne.