Vakantiehuis Dordogne

Vakantiehuis in de Dordogne

Geniet van het Franse leven in uw comfortabele vakantiehuis in de Dordogne

Uw Vakantiehuis Dordogne speciaal voor u geselecteerd door Humaho!

De Dordogne is een populair vakantiegebied voor Nederlandse toeristen. Jaarlijks reizen vele Nederlanders af om te genieten van de prachtige natuur, het heerlijke eten en het aangename klimaat. Omdat de Dordogne zo populair is zijn er vele vakantiehuizen te huur. Op deze site vindt u een overzicht van de mooiste particuliere vakantiehuizen in de Dordogne. Tijdens uw verblijf in uw vakantiehuis zijn er vele activiteiten te ondernemen, kanoën in de Rivier de Dordogne, wandelen in de uitgestrekte natuur of bezoek een van de prachtige steden en dorpen zoals Rocamadour, Belves, Periqueux, Les Eyzies, Bergerac of Sarlat.

Sfeervol vakantiehuis Belle Selve

Sfeervol vakantiehuis Belle Selve

Stijlvolle ruim vakantiehuis in de Dordogne. Gelegen op landgoed Belle Selve, vlakbij het stadje Les Eyzies en dichtbij Le Bugue en Sarlat.

Gîte in de Dordogne met zwembad

Gîte in de Dordogne met zwembad

Gîte Dordogne met zwembad, voorzien van alle gemakken en geschikt voor maximaal 6 personen. Heerlijke ligging op luxe landgoed in de Franse Dordogne.

Schitterend Landhuis in de Dordogne

Schitterend Landhuis in de Dordogne

Ongeveer een kilometer buiten het dorpje Saint-Geyrac ligt het vrijstaande landhuis in de Dordogne "La Chamade". Dit 18e eeuws, modern ingericht, vrijstaande landhuis is gelegen tussen Periqueux en Le Buque. Het is helemaal vrij gelegen op een eigen terrein van ruim 7...