Op een steenworp afstand van het pittoreske dorpje Stromberg in de Eifel ligt een kleinschalig vakantiepark. Het vakantiepark ligt midden in de bossen en vlakbij een 18 holes golfbaan. Hier kunt u heerlijk genieten van de prachtige omgeving en de unieke uitzichten van de Eifel.

De luxe vijfkamer Vakantiebungalow Colmar meet bijna 100m2. Op de begane grond van dit ruime vakantiehuis in de Eifel bevindt zich de woonkamer, een eethoek en ruime keuken met vier kookplaten. Op de begane grond is tevens een kleine slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers met een tweepersoonsbed en één slaapkamer met een stapelbed. In de badkamer zijn twee douches en een toilet. De vakantiebungalow beschikt over een gezellig terras met diverse terrasmeubels.

De wijnstreek van de Eifel en de bekende bosgebieden bieden alle mogelijkheden voor een heerlijke vakantie in het sfeervolle landschap van de Hunsrück.
De Hunsrück wordt omsloten door de bekende rivieren de Moezel, Nahe, Saar en natuurlijk de Rijn. Het Hunsrück  gebied behoort tot de aantrekkelijkste middelgebergtes in Duitsland en is hierdoor is zeer populair bij Nederlandse vakantiegangers. Het gebied staat bekend om haar bossen, velden en rivierdalen. Ook de typisch Duitse vakwerkhuizen zorgen voor sfeer en gezelligheid in de steden en dorpen zoals Kastellaun, Kirchberg en Simmern. In de Hunsrück zijn er talloze mogelijkheden om vanuit uw Eifel vakantiehuis uitstapjes te maken.

Boek hier dit Eifel Vakantiehuis

Meer Particuliere vakantiehuizen in de Eifel